Searching for kinderfeestje?

kinderfeestje
Kinderfeestje Recreatieboerderij en Boerderijwinkel Johan en Caroline.
Reserveer jouw kinderfeestje! Op welke datum wil je komen feesten? DatumnotatieDD: dash MM dash JJJJ. Winter 1900: 2200: uur. Zomer 2000: 2300: uur. Naam jarige job. Leeftijd jarige job. Voer een getal groter dan of gelijk aan 10 in. Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in. Kies het kinderfeest. Disco leuk" voor heel de klas." Kom dansen op jouw muziek met de hele klas, vier een discofeestje! Neem je eigen muziek en apparatuur mee of huur een DJ in. Je feestje is inclusief chips en rauwkost, 3x rondje bitterballen, puntzak met frites en mayo en een verrassing voor iedereen. Tijdsduur 3 uur l Winter 1900: 2200: uur / Zomer 2000: 2300: uur l Minimum kinderen 10 l Prijs kind 1000, tot 1500, l Prijs begeleiding 1000, drinkt eet mee. bij 10-15 kinderen l 1500, per kind. bij 15-20 kinderen l 1250, per kind. bij meer dan 20 kinderen l 10, per kind. Chips en rauwkost. 3x rondje bitterballen garnituur. Puntzak frites met mayo. Een attentie voor de jarige job en uitdeelzakjes. DJ en muziek mag zelf eigen DJ met apparatuur en muziek meenemen. Extra optie: DJ Wouter meerprijs 150., Voor kinderen t/m 12 jaar.
Kinderfeestjes Merwestein Reserveer direct.
Meer informatie over kinderfeestjes in het zwembad. Dankzij de verschillende baden en activiteiten in ons zwembad, geniet je ook tijdens een kinderfeestje van veel zwem, sport en speelplezier. Er is voor ieder wat wils en in overleg zijn ook speciale of extra wensen voor je kinderfeestje mogelijk!
KINDERFEESTJE.
Samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes je kinderfeestje vieren bij de Steengroeve? Dat wordt leuk! Je kiest zelf welke activiteit je wilt gaan doen. Alle activiteiten duren ongeveer een uur. Daarna of ervoor is er nog volop tijd om te klimmen en klauteren in het speelbos, de speeltuin en trampolines.
Kinderfeestjes Vakantiepark Weerterbergen.
Vier een kinderfeestje op Weerterbergen. Kiest u voor gemak of stelt u liever zelf een kinderfeestje samen? Wij hebben voor u een selectie gemaakt, maar u kunt er ook voor kiezen om een feestje op maat samen te stellen. Kinderfeestjes zijn te boeken vanaf 6 kinderen.
Kinderfeestje vieren in speeltuin de Blije Dries? Bekijk de mogelijkheden.
Kinderfeestje vieren in speeltuin de Blije Dries? Wil je jouw kinderfeestje in deze bijzondere tijd vieren bij de Blije Dries? Je kunt het kinderfeestje eenvoudig online reserveren. Voor het kinderfeestje gelden dezelfde voorwaarden als voor de normale toegang tot de speeltuin, je moet dus ook een dagdeel kiezen.
Kinderfeestje boeken Moeke Mooren.
vanaf 1175, Kinderfeestje Moeke Mooren. Vier een te gek kinderfeestje bij Moeke Mooren. Versla vriendjes en vriendinnetjes tijdens een gezellig potje midgetgolf of bowlen en geniet achteraf van frietjes! vanaf 1800, Kinderfeestje Escape Room. Boek het stoerste verjaardagsfeestje van de klas.
Kinderfeestjes Katjeskelder. iDeal. Visa. Mastercard. American Express. Sofort. Bancontact.
Vier een kinderfeestje op De Katjeskelder. Kiest u voor gemak of stelt u liever zelf een kinderfeestje samen? Wij hebben voor u een selectie gemaakt, maar u kunt er ook voor kiezen om een feestje op maat samen te stellen.
Kinderfeestjes De Helderse Vallei.
Na het verzenden van het formulier nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Mocht u binnen deze periode geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op via 0223 612 555. Telefoonnummer overdag bereikbaar. In welk kinderfeestje heeft u interesse?

Contact Us